Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН» та молодіжна рада Смизької громади провели третю благодійну акцію «Даруємо добро дітям», щоб розвивати культуру благодійності і волонтерства серед молоді, дорослих та місцевого бізнесу.

Дата: 21.12.2021 12:59
Кількість переглядів: 460

Щороку команда у складі членів організації, молодіжної ради та волонтерів відвідують 60 родин в усіх населених пунктах Смизької селищної ради, щоб подарувати душевного тепла, подарунки і трохи святкового дива напередодні Дня святого Миколая. Цього разу вдалося зібрати 18 419 грн, понад 50 кг цукерків, 6 ящиків яблук, 3 ящики мандарин, дитячий одяг, канцелярське приладдя, книжки і розмальовки. Команда також змогла залучити мікрогрант у сумі 2 022 грн від #Goodacity на канцтовари в рамках Всеукраїнського дня добрих справ. За ці кошти організація придбала 90 кг мандарин, 47  кг цукерків, канцелярське приладдя і 30 продуктових пакетів.

«Наша благодійна акція повністю тримається на людях і місцевих підприємцях, які готові включатися в розвиток громади. Ми не отримуємо коштів з місцевого бюджету, а рішення про те, які родини ми відвідуємо теж приймаємо самостійно, щоб допомогти тим сім'ям, які дійсно цього потребують. Не хочемо обмежуватися лише цукерками і фруктами, тому сподіваємося, що з розвитком нашої організації збільшаться і можливості допомагати нашим підопічним навчанням, стажуванням та корисними можливостями для самореалізації. Для цього нам в громаді потрібен молодіжний центр та програма розвитку молодіжного середовища на наступні роки», розповідає Вікторія Костюк, голова ГО «Інтонація ЗМІН», керівниця молодіжної ради Смизької громади.

До благодійної ініціативи долучилися понад 80 благодійників, серед яких місцеві жителі, підприємці, депутати і працівники селищної ради, Смизька центральна бібліотека, Шепетинська гімназія, Березька гімназія, Тур'янська гімназія, Березький заклад дошкільної освіти, Смизький заклад дошкільної освіти, Студянський заклад дошкільної освіти, Смизька дитяча музична школа, молодіжні колективи в с. Берег та с. Шепетин, члени молодіжної рада Смизької громади. 

 «Ми розвезли близько 100 кг цукерків та солодощів, понад 100 кг мандарин, 6 ящиків яблук, 30 продуктових пакетів, 30 пакетів з іграшками та канцтоварами, 30 ящиків домашньої випічки, печива та вафель, 5 пакетів одягу та море любові, яку ми зібрали за 20 днів підготовки до нашої подорожі. Ми вдячні кожному, хто підтримав, допоміг, повірив і став частинкою цієї акції, люди можуть перетворюватися на чудотворця Миколая, бо, насправді, він живе в кожному з нас!», - розповідає Інна Псюк, співорганізаторка акції.

Ми висловлюємо щиру подяку кожному жителю Смизької громади, підприємцям та комунальним закладам, які стали нашими благодійниками і помічниками, а особливо завдячуємо Смизькій центральній бібліотеці, яка нам більше як два тижні збирати всі гостинці, Руслану Висоцькому за те, що два роки поспіль виконує роль святого Миколая, а цього року ще й став нашим водієм, Миколі Слєпухіну за допомогу у розвезенні подарунків, нашим волонтеркам, які допомагали фасувати і розвозити, а також наймолодшій помічниці Анні Костюк за допомогу у фотофіксації нашої подорожі.

«У січні запланований публічний звіт громадської організації «Інтонація ЗМІН», де буде детально розписано доходи та витрати в рамках виконаної діяльності, адже головне в роботі громадських активістів – довіра від людей і благодійників, які нам допомагають!», - додає Вікторія Костюк

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь