Молодіжні депутатки виграли мікрогранти на соціальні проєкти

Дата: 29.12.2021 09:43
Кількість переглядів: 627

Три молодіжні депутатки Смизької молодіжної ради виграли три мікрогранти на реалізацію своїх соціальних ініціатив від спільноти «Goodacity» в рамках Всеукраїнського проєкту «Щедрий Вівторок & Щедрий Goodacity», який мав на меті залучити більше людей до Щедрого Вівторка - Всеукраїнського дня добрих справ і подарувати 22 іскри добра по 2022 грн до 2022 року.

3 іскорки спіймали наші молодіжні депутатки – Анна Костюк, Віта Кузьмич та Вікторія Костюк, які вже мали цікаві ідеї для втілення у життя.

Анна Костюк до молодіжної ради долучилася у 2021 році, є активною учасницею молодіжних подій і заходів, волонтеркою ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН», амбасадор кою Програми «Шкільні агенти волонтерства». Влітку Анна започаткувала Клуб англійської мови «English club «G&B», який працював у Смизькій центральній бібліотеці на літніх канікулах. Щоб продовжити почату справу, вдалося залучити 2022 грн для придбання  ігор та навчальних матеріалів, смаколиків для учасників клубу. 29 грудня відбудеться новорічна вечірка англійською мовою, куди керівниця клубу запрошує усіх, хто хоче підвести підсумки 2021 року, весело і з користю провести час та спланувати наступний рік. Місце проведення незмінне – Смизька центральна бібліотека. Початок о 15.00.

Віта Кузьмич – членкиня молодіжної ради з 2018 року, працює у дитячому відділі Смизької центральної бібліотеки та залучає школярів Смизької загальноосвітньої школи до творчості, розвитку та корисного дозвілля. Завдяки мікрогранту від Goodacity Віта придбала 14 настільних ігор для дітей різного віку, книги, силіконовий клей, ножниці та органайзер для творчості, набори для чаювання, щоб зігрівати своїх відвідувачів в лютий мороз. На цьому зупинятися не збирається, тому вже запрошує своїх читачів 14 січня о 14.00 на Різдвяний бібліотечник, в програмі якого вірші, новорічні історії та фото, чай, солодощі, весела музика та ігри. Місце проведення – дитячий відділ Смизької центральної бібліотеки.

Вікторія Костюк – керівниця молодіжної ради з 2019 року та голова ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН». Свій мікрогрант використала на придбання канцелярського приладдя в рамках благодійної акції «Даруємо добро дітям», яке волонтери організації подарували дітям з малозабезпечених родин та дітям з інвалідністю напередодні Дня святого Миколая. 

Успіхи молодіжних депутаток надихають й інших молодіжних активістів Смизької громади подавати свої заявки на конкурс мікрогрантів від спільноти Goodacity, яку створила група людей, що допомагають один одному, працюють в корпоративному світі, у сфері програмного забезпечення і кожен з них живе з почуттям того, що здатний на значно більше, ніж просто бути ґвинтиком у корпоративній машині.

Вітаємо дівчат із перемогою та бажаємо вдалої реалізації задуманих ініціатив!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь