1 засідання комісії з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради

Дата: 11.01.2022 10:15
Кількість переглядів: 240

10 січня 2022  року відбулось 1 засідання комісії з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради на чолі з селищним головою Олександром ФЕДОРОВИМ та начальником Служби у справах дітей Смизької селищної ради Ганною НАГАЛКА.

На засіданні комісії розглядалися питання:

  1. Про визначення способу участі батька, ХХХХ ХХХХ ХХХХ, 1982 р.н. у вихованні малолітніх дітей ХХХХ ХХХХ ХХХХ, 01.08.2014 року народження та ХХХХ ХХХХ ХХХХ, 24.01.2018 року народження.

  2. Про повторний розгляд заяв ХХХХ ХХХХ ХХХХ від 24.11.2021 року та 26.11.2021 року про визначення місця проживання ХХХХ ХХХХ ХХХХ з батьком.

  3. Про розгляд заяви директора Смизького ліцею Смизької селищної ради Дубенського району Рівненської області щодо проведення бесіди з батьками для розгляду питання щодо можливості організації надання освітніх послуг дітям, які мають бути відсторонені від навчання в звичному режимі та про необхідність їх щеплення з метою унеможливлення розповсюдження поліомієліту.

В ході розгляду питань приймалися до уваги забезпечення батьками належного догляду за дітьми, відносини в сім’ї,  думка дитини, характеристики із закладів освіти, ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, умови проживання сімей, інформації від поліцейських офіцерів громади поліцейської станції смт Смига, потреби дітей, висновки соціального педагога та психолога, рекомендації, тощо.

Так, керуючись найкращими інтересами дитини з урахуванням рівних прав та обов’язків матері та батька щодо дитини, з метою дотримання норм чинного законодавства України, враховуючи норми Цивільного кодексу України,  Сімейного кодексу України, Порядку 866 від 24.09.2008 року, було надано рекомендації по питаннях, які розглядалися.

Комісія з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради, відповідно до Положення про комісію, здійснює свою діяльність не рідше ніж 1 раз на місяць, при необхідності може бути скликана позачергова Комісія.

 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: 35680, смт Смига, вул. Заводська  1, б (2 поверх адміністративного приміщення, Служба у справах дітей Смизької селищної ради).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь