УЧНІВ СМИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАПРОШУЮТЬ У ШКОЛУ «АГЕНТИ ЗМІН»

Дата: 27.01.2022 13:00
Кількість переглядів: 435

Навички проектного менеджменту, друзі та однодумці з усієі? Украі?ни, розвиток власного міста чи села, саморозвиток, нові знання, емоції та мрії — все це чекає на тебе у школі «Агенти змін». Бо на зміни не потрібно чекати – їх потрібно робити самим!

Всеукраі?нський освітній проект Школа «Агенти змін» — це 10-місячна школа змішаного формату для учнів 8-10 класів, що створює простір для реалізаціі? проєктів та міцної спільноти громадських лідерів серед школярів України.

Ми розпитали наших випускників 2018 та 2021 роківДіану, Надю, Руслану та Олексію про їх власний досвід, проєкти та зміни, які подарували їм Агенти Змін.

Що з цього вийшло — дивись у відео https://www.facebook.com/AgentuZmin/videos/927743601214972

Долучитись до родини Агентів у 2022 році зможеш і ти!

Переглядай деталі участі та необхідні матеріали тут - https://linktr.ee/agenty_zmin_apply 

ШЛЯХ УЧАСНИКА, ЯКИЙ НА ТЕБЕ ЧЕКАЄ:

  1.  Прочитай промову про Свободу Нельсона Мандели 2 травня 1994 року.

Нельсон Мандела був одним з найповажніших державних діячів світу, який очолив боротьбу, спрямовану на встановлення багаторасової демократії та став першим темношкірим президентом ПАР. Саме з нагоди перемоги на президентських виборах, Мандела виголосив свою легендарну промову про Свободу.

  1.  Переглянь відео «De Libertate» («Про свободу») у виконанні гурту «Хорея Козацька».

Твір «De Libertate» був написаний одним з перших українських філософів Григорієм Сковородою ще у 18 ст., а у 2017 році гурт стародавньої музики Хорея Козацька - Chorea Kozacky на чолі з громадським діячем і кобзарем Тарасом Компаніченко поклав слова Сковороди на музику. Помічаєш що ж у стародавньому тексті говорить до нас у сучасності?

  1. Напиши есе з 400—700 слів на тему «Вільні творити майбутнє».

«Вільні творити майбутнє» — гасло інформаційно-соціальної кампанії Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum до Дня Гідності та Свободи. Пишучи есе звертайся до особистого досвіду та думок, роздумів, які виникли в тебе після перегляду матеріалів. Пам'ятай − плагіат та чужі думки завжди будуть помітні і твоє есе не має бути написане "як для шкільної перевірки". Не забувай про технічні деталі: есе має бути написане за шаблоном, обсягом 400—700 слів ну форматі Word і прикріплене  у відповідному розділі анкети учасника. Просимо у назві файлу з есе вказати свої прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе.doc), а у файлі перед самим текстом зазначити свої прізвище, ім’я, населений пункт, область (наприклад, Шевченко Андрій, село Вишня Чернігівської області).

  1. Заповни анкету для участі та прикріпити до неї файл з есе.

Останній етап! Заповнюючи анкету не барись і уважно перевіряй усю інформацію у полях контактних даних, ретельно постався до опису власної діяльності та захоплень. Адже нам дуже цікаво познайомитися з тобою ще на етапі відбору!

Всі матеріали та шаблон есе шукай за лінком  - https://linktr.ee/agenty_zmin_apply.

Ну і врешті, нагадуємо, що дедлайн для заповнення анкети та надсилання есе — 31 січня (23:59) 2022 року. 

Результати першого етапу відбору будуть відомі після 15 лютого 2022 року. Всі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті. Тих, хто пройшов перший етап відбору, буде запрошено до співбесіди. За результатом співбесід список учасників буде опубліковано після 9 березня.

Давай разом творити країну, в якій хочеться жити та буйно мріяти!

 

Проєкт Школа Агенти Змін» реалізується НЦ Мала академія наук України спільно з МІ "Серце в долоньках", Центром політичних студій та аналітики "Ейдос"і Благодійною фундацією «Агенти змін».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь