Пошук

МОЛОДІЖНА РАДА ПРОВОДИТЬ ОПИТУВАННЯ ЩОДО ПОТРЕБ МОЛОДІ

Дата: 27.01.2022 13:23
Кількість переглядів: 561

12 січня відбулося перше засідання робочої групи з робробки Програми розвитку молодіжного середовища Смизької громади на 2022-2024 роки. У роботі взяли участь селищний голова Олександр Федоров, керівниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Валентина Нагорна, депутати селищної ради Андрій Петрук та Оксана Дзеканюк, члени ГО «Асоціація ТЕЗА» Геннадій Лагетко та Віталій Міщук, керівники дитячо-юнацького ФК «Єврошпон-Смига» Василь Антонюк та Оксана Костюк і представники молодіжної ради.

Присутні обговорили роль молодіжної ради у молодіжній політиці Смизької селищної ради, її завдання та заходи, фінансування молодіжних проєктів з місцевого бюджету та участь самої молоді у діяльності консультативно-дорадчого органу.

За результатами засідання вирішили:

 

1. До 5 лютого провести опитування молоді від 14 до 35 років, щоб визначити потреби і пріоритети молодих людей, які проживають в Смизькій громаді.

2. До 10 лютого провести зустрічі з шкільною молоддю, щоб детальніше розповісти про роль, мету і завдання молодіжної ради (за можливості відвідати кожен заклад освіти особисто або провести онлайн-зустрічі).

3. До 1 лютого оголосити про набір нових членів молодіжної ради, щоб оновити її склад і підвищити організаційну спроможність.

4. До 10 лютого опрацювати Положення про молодіжну раду та привести його у відповідність до діючого законодавства.

 

Щоб врахувати думку місцевої молоді та провести кількісне дослідження потреб молодих людей, які проживають або офіційно зареєстровані в Смизькій громаді, просимо пройти опитування за посиланням https://forms.gle/imrXE5vyYp1QbTeH8. Результати опитування є анонімними і будуть висвітлені на офіційних ресурсах Смизької селищної ради та молодіжної ради Смизької громади.

 

Проект «Відповідальна молодь - успішна громада!» реалізується за підтримки Посольства Великої Британії в Україні та програми "Активні громадяни" від Британської Ради в Україні.

Організаційні партнеригромадська організація Агенція сталого розвитку "Хмарочос" та Асоціація Молодіжних працівників України - АМПУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь