ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ РІВНЕНЩИНИ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ 5000 ЄВРО

Дата: 22.02.2022 07:57
Кількість переглядів: 427

Громадська спілка «Всесвітній фонд природи України» (далі – WWF-Україна) оголосила конкурс малих грантів для громадських об’єднань, які проводять свою діяльність у Рівненській, Львівській та Одеській областях. 

 

До участі у конкурсі запрошуються громадські об’єднання, які працюють у напрямку збереження біорізноманіття та охорони природи, правозахисту, гендерних питань, сталого розвитку, адаптації до зміни клімату.

 

Метою конкурсу є  адвокація та оцінка перспектив впровадження на практиці природоорієнтованих рішень і екосистемних підходів до адаптації до зміни клімату на місцевому рівні, а також виявлення прикладів природоорієнтованих рішень за участю місцевих громадських організацій, представників органів влади і самоврядування, бізнесу, а також безпосередньо громади

 

Максимальна сума фінансової допомоги для реалізації проєкту становить гривневий еквівалент 5 000 Євро. У рамках конкурсу планується ухвалення 3 (трьох) малих грантів.

 

Орієнтовний час реалізації –  01.04-30.07.2022 р.

 

Детальніше про конкурс, Аплікаційна форма та форма Бюджету проєкту можна прочитати за посиланням: https://cutt.ly/0PIoWLW.

 

Аплікаційна форма, Бюджет проєкту і всі додатки мають бути надіслані в електронному вигляді на адресу  hr@wwf.ua до 23:59 20 березня 2022 року.

 

Результати відбору будуть оприлюднені не пізніше 01.04.2022 року.

 

Цей конкурс є частиною проєкту “INSURE: movIng Nature baSed climate solutions into Ukraines Reform agEnda, що спрямований на підтримку громадських ініціатив з впровадження природоорієнтованих рішень для адаптації до зміни клімату та  впроваджується за підтримки Шведського міжнародного агентства з розвитку та співробітництва (Sida).


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь