Пошук

Податкова інформує

Дата: 23.03.2022 10:54
Кількість переглядів: 236

Понад 440 млн грн сплачено платниками податків Рівненщини за 20 днів березня

Як повідомили у Головному управління ДПС у Рівненській області за дві декади березня платники податків краю сплатили до зведеного бюджету 442,2 млн грн. податків і зборів. При цьому Державний бюджет України отримав 166,1 млн грн податкових платежів. Для територіальних громад краю суб’єкти господарювання перерахували 276 млн гривень.

Упродовж січня-лютого 2022 року надходження до Зведеного бюджету України склали майже 2,1 млрд гривень.

Як зазначив керівник податкової служби області Владислав Грабовий, належне фінансове забезпечення української армії – першочергове питання  для кожного з нас, сплачуючи податки кожен робить свій посильний фінансовий внесок в обороноздатність держави та перемогу.

Разом ми переможемо!

 

 

Закон №2120: на які види перевірок встановлено мораторій щодо їх проведення

 

Головне управління ДПС у Рівненській повідомляє, що    Законом України від 15 березня 2022 року № 2120-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» внесені зміни до Податкового кодексу України, зокрема, доповнено новим п.п. 69.2 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

Так,     згідно з п.п. 69.2 п. 69 підрозд. 10 розд. ПКУ податкові перевірки не розпочинаються, а розпочаті перевірки зупиняються, крім:

     камеральних перевірок декларацій або уточнюючих розрахунків (в разі їх подання) до яких подано заяву про повернення суми бюджетного відшкодування;

     фактичних перевірок.

    У разі виявлення порушень законодавства за результатами проведення перевірок передбачених цим підпунктом, до платників податків застосовується відповідальність згідно із ПКУ, законами, контроль за якими покладено на контролюючі органи, а вимоги законодавства щодо мораторію (зупинення) застосування штрафних (фінансових) санкцій (штрафів) на період дії воєнного стану та/або на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на всій території України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) у такому випадку не застосовуються, у т.ч. і положення п.п.112.8.9 п.112.8. ст.112 ПКУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь