Пошук

Шановні мешканці смт Смига!

Дата: 09.05.2022 14:42
Кількість переглядів: 323

 

Повідомляємо, що Комунальне підприємство «Комунальник» Смизької селищної ради,  розташоване за адресою: 35680, Рівненська область, Дубенський район, смт Смига, вул. Заводська,1, визначене виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території смт Смига, відповідно до рішення виконавчого комітету Смизької селищної ради від 06 травня 2022 року №29 «Про затвердження протоколу конкурсної комісії та визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території смт Смига». Пропонуємо до укладення Публічний договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів фізичним особам, що проживають (зареєстровані) чи є власниками (співвласниками, наймачами, орендарями) приватних будинків, квартир в багатоквартирних житлових будинках, земельних ділянок, що розташовані на території смт Смига Дубенського району Рівненської області.

Договір укладається з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України шляхом приєднання Споживача до умов цього договору згідно з заявою-приєднання або шляхом вчинення Споживачем дій (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу тощо), які засвідчують прийняття ним публічної оферти та його бажання укласти договір.

Публічний договір для ознайомлення розміщений на офіційному веб-сайті Смизької селищної ради Дубенського району Рівненської області:  Договір(.doc) та є публічною офертою (пропозицією) на адресу фізичних осіб, що проживають (зареєстровані) чи є власниками (співвласниками, наймачами, орендарями) приватних будинків, квартир в багатоквартирних житлових будинках, земельних ділянок, що розташовані на території смт Смига Дубенського району Рівненської області.

Шановні мешканці селища Смига! Просимо з розумінням та відповідальністю поставитися до свого обов’язку щодо своєчасної оплати послуг за вивезення твердих побутових відходів. Давайте докладемо максимум зусиль для того, щоб наша громада й надалі розвивалася та показувала гідний приклад іншим громадам, адже ми є частиною великої дружньої європейської родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь