Пошук

Вітання!

Дата: 06.11.2022 15:17
Кількість переглядів: 149

Щиро вiтaю iз професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

 

Вам випало непросте завдання - бути провідниками соціальної політики в період суспільних перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю працею ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві.

 

У цій сфері працюють люди небайдужі, сповнені душевного тепла, адже, основу будь-якої соціальної роботи становлять любов, милосердя, співчуття.

 

Вашу турботу відчувають широкі верстви населення. Ви першими приходите на допомогу, підтримуєте людину саме тоді, коли ця допомога потрібна найбільше.

 

Сьогодні на ваші плечі лягла непроста відповідальність за одиноких людей похилого віку, переселенців, яким потрібен захист. Кожен з них потребує особливої уваги та підтримки, розуміння.

 

Від імені жителів Смизької громади хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за вашу працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

 

Сердечно бaжaю вaм, вaшим родинaм мiцного здоров’я, щaстя, сімейного затишку, невичерпної життєвої енергiї i нехaй добро, зроблене Вaми, повертaється до вaс сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь