1 засідання комісії з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради у 2023 році

Дата: 07.03.2023 14:45
Кількість переглядів: 148

06 березня 2023  року відбулось 1 засідання комісії з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради у 2023 році на чолі з селищним головою Олександром ФЕДОРОВИМ та начальником Служби у справах дітей Смизької селищної ради Ганною СТЕЦЮК.

На засіданні комісії розглядалися питання:

1. Про розгляд заяви щодо надання дозволу на укладення договору дарування житлового приміщення (квартири) за адресою смт Смига, вул. Заводська, буд.11, кв.4, право користування якою має неповнолітня онука.

2.        Про розгляд щодо надання дозволу на укладення договору дарування житлового будинку, що знаходиться за адресою: смт Смига, вул. Соборна, буд.27 право користування, яким мають малолітні онуки.

3.        Про розгляд заяви щодо надання дозволу на укладення договору  дарування 1/5 частки квартири за адресою смт Смига, вул. Прокопчука К. буд. 1, кв.1, яка належить на праві спільної часткової власності та право користування якою має малолітня племінниця.

4.        Про розгляд заяви щодо надання згоди на вчинення правочину,  а саме продажу належної малолітньому сину на праві свідоцтва на спадщину за законом ½ частки транспортного засобу  - автомобіля (марки, моделі) «FORD TRANSIT» 2006 року випуску, кузов (шасі, рама) №WFOVXXBOFV6S19691, реєстраційний номер ВК 8468 EX.

5.        Про стан виконання батьківських обов’язків відносно своїх малолітніх дітей гр. КОТУЛЬСЬКИМ Юрієм Степановичем  та гр. КОТУЛЬСЬКОЮ Оксаною Вікторівною.

В ході розгляду питань приймалися до уваги забезпечення батьками (опікунами, піклувальниками) належного догляду за дітьми, умови проживання сімей та дітей, потреби дітей, відносини в сім’ї,  ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, тощо.

В ході засідання були прийнятті рішення по всім вищезазначеним питанням.

Комісія з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради, відповідно до Положення про комісію, здійснює свою діяльність не рідше ніж 1 раз на місяць, при необхідності може бути скликана позачергова Комісія.

 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: 35680, смт Смига, вул. Заводська  1, б (2 поверх адміністративного приміщення, Служба у справах дітей Смизької селищної ради).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь