Звіт про роботу відділу ЦНАП за І півріччя 2023 року

Дата: 06.07.2023 11:01
Кількість переглядів: 101

Відповідно до пункту 4 б статті 27 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» здійснюється організаційне забезпечення надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через Центр надання адміністративних послуг Смизької селищної ради (далі ЦНАП), що розпочав свою роботу 04 січня 2021 року. Лідерами за популярністю є послуги з державної реєстрації нерухомого майна, з реєстрація місця проживання, видача різноманітних довідок, адміністративні послуги соціального характеру.

У І півріччі 2023 року ЦНАПом надано 1900 адміністративна послуга, в тому числі через віддалене робоче місце у старостинському окрузі.

Для мешканців, Смизькою селищною радою в ЦНАПі створені комфортні, просторі і сучасно оформлені приміщення, наявне хороше комп’ютерне, технічне і програмне оснащення, є доступ до різних баз даних.

Адміністратори ЦНАП працюють у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Державному земельному кадастрі, реєстрі територіальних громад ДМС, програмному комплексі «Соціальна громада», «ЄІССС».

Центр підключено до Порталу «Дія» та системи онлайн моніторингу якості надання адміністративних послуг, який впроваджує Міністерство цифрової трансформації України. Це дає можливість оптимізувати час та кількість необхідних документів для отримання адміністративних послуг, скасувати дублюючі послуги, а також спростити та зробити ще більш доступними послуги громади та  держави.

З метою забезпечення постійного моніторингу роботи, оперативного обліку заяв, що надходять до Центру та його ВРМ впроваджено в роботу інформаційну систему «Вулик» в Центрі наявна можливість здійснити оплату адміністративного збору через платіжний термінал АТ «Ощадбанку», що  є зручним для громадян, економить їх час та оптимізує процедуру надання адміністративних послуг.

Для комфортного перебування відвідувачів з дітьми в ЦНАП облаштовано дитячий куточок. Для отримання інформації про ЦНАП та його послуги громадяни можуть скористатися інформаційним стендом. Є вільний доступ до інтернету, WI-FI, встановлено комп’ютер вільного доступу для самостійного замовлення адмінпослуг громадянами на порталі «Дія»

Постійно проводиться інформаційна та роз’яснювальна робота щодо послуг, які можна отримати в Центрі. Ведеться сторінка у соціальній мережі Фейсбук, публікуються матеріали про роботу ЦНАП на сайті Смизької громади (https://smyzka-gromada.gov.ua/informaciya-pro-cnap-15-40-29-22-11-2021/). На ній створений окремий розділ «ЦНАП», де наявні зручні пошукові елементи, опубліковано перелік послуг, інформаційні та технологічні картки, нормативна база, контакти ЦНАП, графік прийому громадян та актуальні новини. На сайті щоквартально публікується звіт про роботу ЦНАП.

            У Центрі надання адміністративних послуг Смизької селищної ради здійснюється прийом мешканців громади представником Пенсійного фонду – кожна друга середа місяця з 10.00 до 13.00год.

Центр надання адміністративних послуг незважаючи на воєнний стан, удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, продовжує свою роботу задля задоволення потреб населення та забезпечує отримання адміністративних послуг для мешканців міста. Робота Центру спрямована не лише на прийом документів від суб’єктів звернень, а й на підвищення якості їх надання, підвищення рівня задоволеності заявників під час перебування у Центрі.

        З метою проведення опитування та отримання зворотного зв’язку щодо якості послуг в ЦНАП,  відвідувачі мають можливість поділитися враженням від відвідування Центру за допомогою унікального QR-коду, який розміщений у ЦНАП.

       У Центрі реалізуються принципи одержання громадянами широкого спектру інформації, отримання кваліфікованих консультацій, надання необхідної послуги в одному місці, ввічливе ставлення до кожної людини, розуміння проблем відвідувачів та прагнення максимально швидко знайти рішення для їх вирішення.

Крок за кроком ми намагаємося будувати сучасний, європейський сервісний ЦНАП, орієнтований на потреби громадян.

Ми працюємо для вас і разом наближаємо нашу Перемогу! Слава Україні! 

 

 

Начальник відділу «ЦНАП» 
 Смизької селищної ради                                                ОКСАНА Полюлюк

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь