Увага! Важлива інформація!

Дата: 16.11.2023 15:32
Кількість переглядів: 86

Відповідно до директив Головнокомандувача Збройних Сил України та командувача Сил підтримки Збройних Сил України щодо підготовки особового складу військових частин, в період з 16 листопада 2023 року по 30 грудня  2023 року на території полігону «Бущанський» будуть проводитись навчання (заняття) з використанням стрілецької зброї та вибухових речовин.

У зв’язку із воєнним станом діє СУВОРА ЗАБОРОНА проходу та проїзду на територію військових частин та полігонів, яка є небезпечною для цивільного населення. Після проведення стрільб на території навчальних об’єктів є випадки не розривання боєприпасів, які виходять з каналу ствола, тому категорично забороняється торкатися знайдених снарядів, мін, авіабомб, підривників, трубок, зарядів засобів імітації та інших невідомих предметів.

У разі виявлення на території військової частини цивільного населення, такі особи будуть затримані і передані до правоохоронних органів.

Також СУВОРО ЗАБОРОНЕНО фотографування військових об’єктів, розповсюдження (зберігання) будь-якої інформації про стан, склад, положення угрупувань військ (сил), їх переміщення, виконання ними бойових (спеціальних) завдань, кількість, зразки, тип озброєння та військової техніки, об’єктів інфраструктури на особистих сторінках в соціальних мережах (в тому числі на офіційних сторінках) та месенджерах, та заборону «співпраці» з телеграм-каналами та іншими інтернет додатками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь