11 засідання комісії з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради

Дата: 07.12.2023 10:38
Кількість переглядів: 32

06 грудня 2023 року відбулось 11 засідання комісії з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради на чолі з селищним головою Олександром ФЕДОРОВИМ та начальником Служби у справах дітей Смизької селищної ради Ганною СТЕЦЮК.

На засіданні комісії розглядалися питання:

  1. Про розгляд заяви гр. ХХХХ ХХХХ ХХХХ (особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування) від 14.11.2023 року про надання дозволу гр. ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження (особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування) на вчинення правочину щодо відчуження частки майна, а саме: договору дарування 3/8 належної їй частки будинку за адресою с. Берег, вул. Шкільна, 9, право користування яким має малолітня дитина ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження, гр. ХХХХ ХХХХ ХХХХ (особа, з числа дітей-сиріт, не забезпечена житлом),  на користь своєї бабусі ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження (однієї із співвласників, піклувальника).

  2. Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування, ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження, дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування, ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування, ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування, ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження, дитини сироти ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування з числа ВПО, ХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХ ХХ ХХХХ р.н. на період з 12.11.2023 року – 12.11.2024 року.

В ході розгляду питань з метою захисту прав та законних інтересів дітей приймалися до уваги забезпечення батьками, особами, що їх заміняють в силу закону належного догляду за дітьми, житлові умови, відносини в сім’ї,  ставлення батьків, осіб, що їх заміняють до виконання їх батьківських обов`язків, умови проживання сім’ї, інформація від поліцейських офіцерів громади поліцейської станції смт Смига, закладу освіти, дошкільного закладу освіти, потреби дітей, висновки із закладів охорони здоров'я, рекомендації, тощо.

В ході засідання були прийнятті рішення в якнайкращих інтересах дітей по всім вищезазначеним питанням.

Комісія з питань захисту прав дитини Смизької селищної ради, відповідно до Положення про комісію, здійснює свою діяльність не рідше ніж 1 раз на місяць, при необхідності може бути скликана позачергова Комісія.

 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: 35680, смт Смига, вул. Заводська  1, б (2 поверх адміністративного приміщення, Служба у справах дітей Смизької селищної ради).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь