Увага! Важлива інформація!

Дата: 18.07.2024 09:41
Кількість переглядів: 43

Відповідно до директив Головнокомандувача Збройних Сил України та командувача Сил підтримки Збройних Сил України щодо підготовки особового складу військових частин, в період з 18 липня 2024 року по 31 серпня  2024 року на території полігону «Бущанський» будуть проводитись навчання (заняття) з використанням стрілецької зброї та вибухових речовин.

У зв’язку із воєнним станом діє СУВОРА ЗАБОРОНА проходу та проїзду на територію військових частин та полігонів, яка є небезпечною для цивільного населення. Після проведення стрільб на території навчальних об’єктів є випадки не розривання боєприпасів, які виходять з каналу ствола, тому категорично забороняється торкатися знайдених снарядів, мін, авіабомб, підривників, трубок, зарядів засобів імітації та інших невідомих предметів.

У разі виявлення на території військової частини цивільного населення, такі особи будуть затримані і передані до правоохоронних органів.

Також СУВОРО ЗАБОРОНЕНО фотографування військових об’єктів, розповсюдження (зберігання) будь-якої інформації про стан, склад, положення угрупувань військ (сил), їх переміщення, виконання ними бойових (спеціальних) завдань, кількість, зразки, тип озброєння та військової техніки, об’єктів інфраструктури на особистих сторінках в соціальних мережах (в тому числі на офіційних сторінках) та месенджерах, та заборону «співпраці» з телеграм-каналами та іншими інтернет додатками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь