Щодо технології отримання зелених енергетичних продуктів

Дата: 23.07.2024 15:42
Кількість переглядів: 56

До Рівненської обласної державної адміністрації надійшов лист від Міністерства економіки України щодо підприємства ТОВ «Вільна Енергія ІФ», яке пропонує свої послуги в галузі поводження з вторинною сировиною та яке спеціалізується на виробництві устаткування для отримання інноваційних енергетичних продуктів – синтез газу, електричної та теплової енергій з місцевих відновлювальних видів палива (відходів біомаси та RDF, SRF-палива) термохімічним методом.

В наявності 5 патентів на корисні моделі, робочі моделі, проведені технічні випробування, здійснені аналізи газів та викидів.

Втілення таких проєктів в рамках водневої трансформації дозволить не тільки досягти реальної енергетичної незалежності України, декарбонізації економіки, але й інноваційні технології дають можливість стати потужним виробником стратегічного енергоносія та перейти на екологічну нову модель відновлювальної енергетики. Створити комплексне екологічно чисте рішення для поводження з відходами при мінімальному техногенному впливі на довкілля – нульовий викид парникових газів в атмосферу.

Для більш детальної інформації звертайтесь за адресою: Україна, Івано-Франківська область, місто Калуш, тел.: +380 50-434-83-57; +380 67-313-07-28

 Email: freedomenergyif@ukr.net 

Презентація

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь