НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

02 Березня, 2021 р., 18:55
Минулої суботи пластуни Смизької громади здійснили спільну мандрівку з новаками станиці Кременець, яка присвячена вшануванню пам’яті Героя Небесної Сотні Олександра Капіноса.
02 Березня, 2021 р., 18:46
Молодіжна рада Смизької громади другого скликання приступила до своїх повноважень. 27 лютого відбулося перше засідання, на якому були присутні 12 з 19 молодіжних депутатів.
22 Лютого, 2021 р., 11:34
Традиційно в лютому Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цього року – вже сьомі роковини кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності.
17 Лютого, 2021 р., 14:26
Раді повідомити, що відтепер молодіжний простір "ТУР" працюватиме на постійній основі
15 Лютого, 2021 р., 13:56
Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Рівненській області , тимчасове обмеження руху транспортних засобів, яке було введене 13 лютого на територіальних автомобільних дорогах загального користування державного значення в межах Рівненської області, знято, окрім автомобільних доріг:
15 Лютого, 2021 р., 11:28
  Громадянам України, а також іноземцям та особам без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, гарантуються свобода пересування та вільний вибір місця проживання на її території, за винятком обмежень, встановлених законом.
12 Лютого, 2021 р., 13:55
З восьмого лютого по всій Україні вирують снігопади. Населені пункти нашої громади теж позасипало снігом. Смизька селищна рада дякує небайдужим громадянам, підприємцям та підприємствам за допомогу у ліквідації снігових заметів на території громади. А жителям дякуємо за терпіння та розуміння складності ситуації. Наперед перепрошуємо, якщо згадали не всіх благодійників (Будемо вдячні, якщо ви відзначите у коментарях тих, кого немає у цьому списку, але хто допомагав з розгортанням снігу у ваших населених пунктах):
10 Лютого, 2021 р., 10:32
09 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Цього дня мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки в всесвітній мережі.
09 Лютого, 2021 р., 15:02
До уваги жителів Смизької громади!
08 Лютого, 2021 р., 10:18
Насувається негода: тому нагадуємо телефони екстрених і аварійних служб Рівненщини:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь