НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

05 Лютого, 2021 р., 15:29
Узимку значно збільшується кількість пожеж у житловому секторі, які призводять не лише до значних матеріальних збитків, але й, що найголовніше, — до травмування та загибелі людей. Для запобігання надзвичайних ситуацій та пожеж, під час опалювального сезону громадяни повинні знати основні вимоги правил користування різними обігрівальними приладами.
04 Лютого, 2021 р., 09:24
 WWF-Україна, який днями провів серію тренінгів для Смизької територіальної громади та Дубенського лісгоспу, надав перелік корисних ресурсів, які можуть бути корисними для лісозахисників: Сайт_для активістів, природоохоронних організацій, науковців, місцевих громад та всіх, хто має інтерес до збереження лісів:  https://sfmu.org.ua/     Лісова фейсбук спільнота : https://www.facebook.com/groups/wwfsustainableforestry  
03 Лютого, 2021 р., 14:10
Мета такого заходу – не лише залучити дітей до читання, а й викликати довіру до бібліотекаря і навчитись бережно ставитись до книг. Адже все, що вимагалося від малечі, – залишити власну улюблену іграшку в бібліотеці на одну ніч в обмін на книгу. Бібліотекар обіцяв не ображати своїх іграшкових гостей і просив першокласників гарно ставитись до бібліотечних книг у себе вдома.
29 Січня, 2021 р., 14:31
Темою уроку було закріплення знань про місцеве самоврядування в Україні та практичне заняття "Звернення громадян".
29 Січня, 2021 р., 14:17
Робоча група Дубенської міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості 28 січня 2021 року з робочою поїздкою відвідала Смизьку територіальну громаду. В ході зустрічі з  головою громади, Олександром Федоровим, було підписано угоду про співпрацю Дубенської МРФ з територіальною громадою. Крім того, було узгоджено подальший графік відвідування громади фахівцями служби зайнятості та визначені відповідальні особи, які надаватимуть послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття.
29 Січня, 2021 р., 10:59
З метою допомоги вразливим категоріям громадян у період карантину запроваджено інформаційну онлайн-платформу «Допомога поруч». Для забезпечення функціонування платформи створено «гарячу» телефонну лінію, на яку можуть звернутися громадяни, які потрапили в складні життєві обставини і потребують невідкладної допомоги.
28 Січня, 2021 р., 13:26
Семінар на тему: Ефективне нарощування місцевого потенціалу в управлінні лісовими ресурсами
28 Січня, 2021 р., 10:30
2 лютого 2021 року відзначатиметься Всесвітній день водно-болотних угідь. Секретаріат Рамсарської конвенції визначив тему 2021 року: «Водно-болотні угіддя, вода і життя – нероздільні!». Цьогорічна тема привертає увагу до питань, пов’язаних з використанням прісної води,а також ролі водно-болотних угідь у накопиченні, очищенні та постачанні прісної води для потреб людства і природних процесів.
27 Січня, 2021 р., 08:03
26 січня 2021 року у м. Рівне відбулася підсумкова конференція по проекту, спрямованому на попередження домашнього насильства, налагодження взаємодії та ефективного реагування на вчинення домашнього насильства у територіальних громадах Рівненщини. Смизька громада теж була залучена до участі в проекті. Під час його впровадження 26 поліцейських офіцерів громад підвищили свій професійний рівень у сфері протидії домашньому насильству та захисту прав постраждалих.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь