Новини та оголошення

31 Липня, 2023 р., 09:28
Станом на сьогодні заробітна плате патронатного вихователя 13420. Це не враховуючи соц.допомоги на утримання дітей.
19 Червня, 2023 р., 08:17
Шановні батьки, опікуни , рідні та близькі наших дітей !!! В навчально-оздоровчому комплексі Київського військового ліцею імені Івана Богуна (місто Боярка )продовжується набір юнаків на навчання до 8 класу . Право позачергового зарахування мають діти, сім’ї яких постраждали від російської агресії! Додаткова інформація за номерам телефону +380997410224 (дзвінки та месенджери ) Безпека під час подання документів, здачі вступних випробувань, а також подальшого навчання та проживання на високо-якісному рівні(цілодобове чергування, охорона і оборона , контроль, наявне обладнане укритття , технічні засоби оповіщення про небезпеку )!!! Перемога за нами !!! Україна понад усе !!! СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
08 Червня, 2023 р., 14:44
З метою недопущення порушень законодавства про працю при використанні праці неповнолітніх, використання їх примусової праці Службою у справах дітей Смизької селищної ради надаються консультації з питань трудового законодавства та безпеки праці у період воєнного стану, праці неповнолітніх,  недопущення використання їх примусової праці та інше.
01 Червня, 2023 р., 08:59
1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Свято засноване в Парижі в 1949 році з ініціативи Міжнародної демократичної федерації жінок, щоб звернути увагу на проблеми, які мають діти. Традиційно на це свято влаштовують ярмарки, розпродажі та розважальні заходи для дітей. Школярі в цей день радіють початку літніх канікул.
04 Травня, 2023 р., 14:55
Встановлення опіки та піклування – влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ї громадян України, які перебувають переважно, у сімейних, родинних відносинах з цими дітьми-сиротами або дітьми, позбавленими батьківського піклування.
02 Травня, 2023 р., 16:12
🤔Як на поведінку дитини вливає її внутрішній стан? А де можна помітити вплив середовища (садочка, школи та виховання) на поведінку?
20 Лютого, 2023 р., 16:15
У зв’язку з настанням весняно-літнього періоду, підвищенням температури навколишнього середовища, щорічно відзначається збільшення кількості пожеж, загиблих та травмованих при пожежах людей. Як правило, в цей період відбувається несанкціоноване спалювання сухої трави, сміття.
20 Лютого, 2023 р., 15:58
На території Смизької ТГ разом із опікуном проживає одна дитина, позбавлена батьківського піклування, які прибули з Харківської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь