Новини та оголошення

17 Січня, 2022 р., 15:24
26 січня 2016 року був прийнятий Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», який уперше в українському законодавстві закріпив таку сімейну форму влаштування дітей, як патронатна сім’я.
14 Січня, 2022 р., 15:32
  Питання захисту прав дітей на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної політики. Конвенцією ООН про права дитини визначено, що дитині для повного і гармонійного розвитку її особи необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Але, на жаль, є діти, які не можуть проживати з рідними батьками, на жаль, в інституційних закладах ще виховується значна кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Саме для таких дітей необхідно розвивати альтернативні форми сімейного виховання.
14 Січня, 2022 р., 15:31
Сім’я – це чітка гармонійна система у якій є свої правила та закони. З народженням дитини життя сім’ї змінюється – ця, здавалося б, давня істина, для багатьох виявляється сюрпризом.
05 Січня, 2022 р., 08:34
Шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту для роботи патронатними вихователями.
17 Листопада, 2021 р., 10:12
Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи Служби у справах дітей, метою яких є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.
04 Жовтня, 2021 р., 11:11
Згідно статті 53 Конституції України повна загальна середня освіта є обов’язковою. Відповідальність за виконання вказаної законодавчої норми  покладається на батьків, що визначено ч.3 статті 150 Сімейного кодексу України «Батьки зобов’язані забезпечити здобуття дитиною повної загальної середньої освіти, готувати її до самостійного життя».  
30 Вересня, 2021 р., 09:12
30 вересня Україна відзначає свято людяності і доброти - День усиновлення, коли кожен розуміє, як непросто прийняти рішення усиновити дитину або взяти її у свою сім’ю. 
15 Вересня, 2021 р., 10:21
Відповідно до статті 53 Конституції України, Закону України «Про освіту», наказу Служби у справах дітей Смизької селищної ради «Про проведення профілактичних заходів «УРОК» у 2021 році на території Смизької селищної ради розпочинається профілактичний захід «Урок», який триватиме протягом вересня – жовтня цього року. Метою заходу є надання дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адресної допомоги із підготовки до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь