Соціальний захист

01 Лютого, 2022 р., 10:06
На сьогодні загальна кількість користувачів „Електронного кабінету особи з інвалідністю? складає 2292 особи. Через вказаний сервіс особами з інвалідністю подано 1018 заяви на первинну реєстрацію в централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі – ЦБІ), 27 заяв для отримання направлення на реабілітацію, 481 заява для отримання направлення на забезпечення TЗР.
31 Січня, 2022 р., 08:43
Якщо Ви постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Ви можете звернутися за допомогою, скориставшись телефонним номером «гарячої лінії» 1547.
28 Січня, 2022 р., 08:40
У Соціально-психологічному центрі міста Славутич Київської області працює «Телефон довіри» - служба безоплатної психологічної та правової допомоги учасникам АТО/ООС та членам їх сімей.
20 Січня, 2022 р., 15:40
При  комунальному закладі  „Рівненський обласний соціальний гуртожиток” Рівненської обласної ради функціонує відділення матері та дитини.
12 Січня, 2022 р., 11:23
З початку року збільшилась кількість звернень щодо отримання інформації про порядок надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.
28 Грудня, 2021 р., 14:54
Перш ніж відкрити власну справу, 35-річна багатодітна мама Ніна Гаращенко з Краснограду Харківської області пережила доволі скрутні часи. Після тривалої декретної відпустки у невеликому місті жінці важко було знайти роботу перукарки чи майстра манікюру з гідною зарплатою. Вона мріяла по власну справу і навіть навчалася вести бізнес на курсах, що діяли при міському центрі зайнятості населення, в якому стояла на обліку. Але отримати грант не вдалося, бо запізнилася з подачею документів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь