Пошук

Оголошення

03 Липня, 2020 р., 11:28
Вже з 1 червня 2020 року в Україні можуть штрафувати власників “безадресних” будинків. Так згідно з правилами благоустрою та методичними вимогами для проведення Всеукраїнського перепису населення, домогосподарства та адміністративні будівлі повинні мати адресні таблички.
24 Червня, 2020 р., 09:39
В Україні стартував конкурс учнівських фото та відеоробіт «Безпечна країна». Подати роботи можна до 18 жовтня 2020 року.
23 Червня, 2020 р., 13:57
У зв’язку з обрізкою дерев, 30 липня 2020 р. з 09:00 до 17:00 буде припинено електропостачання в С. Стара Миколаївна.
19 Червня, 2020 р., 11:30
Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» проводить опитування  «Вплив COVID 19 на права жінок в Україні» серед мешканок/-ців об'єднаних територіальних громад, за підтримки Програми розвитку ООН у партнерстві з Апаратом урядової уповноваженої з питань гендерної політики та Міжфракційним депутатським об’єднанням «Рівні можливості».
18 Червня, 2020 р., 14:24
Шановні колеги й однодумці,    Запрошуємо вас, ваших співробітників і активістів на навчання до Національної академії державного управління при Президентові України за інноваційними спеціалізаціями "Управління регіональним розвитком", "Місцеве самоврядування", "Управління містом" та “Багаторівневе врядування”.    Це унікальний шанс здобути найсучасніші знання світового ґатунку, опанувати найдієвіші європейські й американські технології ефективного менеджменту, самоврядування й особистої ефективності, знайти нових друзів, згуртуватися з однодумцями і закласти надійний фундамент для подальших професійних злетів, розбудови своїх громад, розвитку регіонів і процвітання України!    Навчання проводиться за денною, вечірньою, заочною та заочно-дистанційною формами  за державним замовленням та за договором (за кошти фізичних та юридичних осіб).    Строк навчання слухачів за будь-якою формою – 1 рік 4 місяці.    Документи вступників-магістрів та вступників-спеціалістів приймаються по 15 липня 2020 року.
17 Червня, 2020 р., 11:42
11 лютого 2020 року на сесії Смизької селищної ради було прийнято рішення про затвердження Програми соціальної підтримки осіб з інвалідністю селищної ради на 2020 рік з метою надання допомоги найбільш незахищеним верствам населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь