Оголошення

11 Червня, 2020 р., 11:56
Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж  запрошує на навчання дітей з інвалідністю, осіб з інвалідністю І-ІІІ груп, дітей- сиріт, напівсиріт, переселенців зі сходу, учасників бойових дій (АТО), осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС, інвалідів війни.
05 Червня, 2020 р., 16:04
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
05 Червня, 2020 р., 08:52
Смизька селищна рада повідомляє, що відповідно до Постанови КМУвід 22 квітня 2020 р. N 329 «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми»
02 Червня, 2020 р., 15:24
Збір сміття згідно графіку розпочнеться вже з 9 червня 2020 року. Тверді побутові відходи обов'язково повинні бути в сміттєвих мішках. Самі мішки можна виносити безпосередньо під час руху сміттєвоза Вашою вулицею, або ж просто залишивши мішок з сміттям біля воріт свого будинку. По кожній окремій вулиці будуть розвішені оголошення, а також у квитанціях буде вказано конкретний проміжок часу збору сміття саме на Вашій вулиці. Якщо після кількох перших днів збору сміття за графіком  виявиться, що графік має недоліки, будемо вносити зміни.
02 Червня, 2020 р., 13:29
Шановні жителі громади! Проводиться попередній запис на отримання послуг мобільного сервісного центру МВС. Можливість виїзду мобільної групи розглядатиметься лише за наявності 20-ти і більше заявок від громадян на отримання послуг. Сервісний центр надає громадянам наступні послуги: - Реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; - Обмін посвідчення водія; - Видача міжнародного посвідчення водія. Також громадяни можуть подати запит на отримання довідки про відсутність судимості. Записуйтеся за телефоном 0666787828.
29 Травня, 2020 р., 13:44
- Колектив кафедри розпочинає підготовку до ліцензування магістратури спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь