НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

03 Червня, 2020 р., 17:23
Гарна новина! Хочемо повідомити, що станом на 3 червня маємо перший випадок одужання від коронавірусу в нашій громаді. Це особа з смт Смига, яка раніше хворіла на COVID-19. Два повторно проведені тестування показали негативний результат.
01 Червня, 2020 р., 09:46
Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє нашої громади і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури. Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів. Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!
29 Травня, 2020 р., 13:23
Останній дзвінок сьогодні особливий. Адже для 940 дітей він не лунає на шкільних подвір’ях. Завершення 2019-2020 навчального року в умовах карантину особливе, адже масові заходи за участю учасників освітнього процесу, у тому числі свято останнього дзвоника, не проводяться. І ми вітаємо наших школярів  лише дистанційно.
29 Травня, 2020 р., 09:56
Згідно розпорядження селищного голови №204 від 25.05.2020 р., 28 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Смизької селищної ради. Важливі ухвалені рішення: 1. Затверджено графік збирання та вивезення твердих побутових відходів смт Смига у 2020 році. (Найближчим часом працівники ДПК «Комунальник» поінформують жителів селища щодо особливостей збору сміття та гафіків його вивезення по кожній окремій вулиці. Сам графік буде також розміщено на сайті Смизької селищної ради в розділі «Оголошення»). 2. Згідно заяв, що надійшли в Смизьку селищну раду, надано матеріальну допомогу жителям громади на лікування, ліквідацію наслідків пожежі, військовослужбовцям, які брали участь в АТО та особам з інвалідністю І-ІІ групи. 3. Погоджено місце під стихійний ринок на території Смизької селищної ради (Кадастровий номер ділянки: 5621655900:01:003:0741) (ця ділянка розміщені зліва біля залізничної колії, якщо рухатись в напрямку Бущі). 4. Погоджено Генеральний план смт Смига. (Ознайомитись з Генпланом можна на сайті Смизької селищної ради в розділі «Головна» - «Обговорення громадою»).
27 Травня, 2020 р., 09:46
В період з 21.05.2020 р. по 25.05.2020 р. невідома особа здійснила крадіжку, шляхом зламу навісних замків підвального приміщення одного з багатоквартирних будинків по вулиці Івана  Франка в смт Смига. Зловмисник викрав продукти харчування, а саме домашню консервацію, яку використав для отримання власної вигоди. Поліцейськими офіцерами громади було оперативно зреаговано та встановлено місце реалізації викрадених харчових продуктів. Наразі особу правопорушника встановлено, ним виявився житель того ж будинку, де мешкають потерпілі, а викрадені продукти харчування повернуто їхнім власникам.
26 Травня, 2020 р., 13:54
Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року відбудеться з 24 липня до 10 серпня. Результати додаткової сесії стануть відомі до 14 серпня
26 Травня, 2020 р., 09:41
В селищну раду надійшов лист Міністерства молоді та спорту України №744/11 від 12.05.2020 р. щодо погодження проєкту, з наступним змістом: "На лист Виконавчого комітету Смизької селищної ради від 20.04.2020 №950/03-15 щодо погодження проєкту, який може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, Міністерство молоді та спорту України повідомляє, що погоджує для подальшої реалізації проєкт "Реконструкція спортивного комплексу "Меблевик" по вулиці К. Прокопчука, 45 а в смт Смига Дубенськогорайону Рівненської області".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь