НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

30 Червня, 2020 р., 08:45
Відбувся випускний вечір в Зразковому дитячому духовому оркестрі "Смига". Вихованці оркестру традиційно  отримали в подарунок наручні годинники. Також відбулася передача духових інструментів молодшим учасникам оркестру. Бажаємо всім випускникам щасливої життєвої долі та успішної самореалізації.
28 Червня, 2020 р., 12:08
Шановна молодь Смизької громади! Вітаю вас з Днем Конституції України та від усієї душі бажаю завжди пишатися своєю країною, пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в житті.
27 Червня, 2020 р., 13:23
Просимо заклади громадського харчування та заклади розважальної діяльності, які функціонують на території Смизької об'єднаної територіальної громади ознайомитись з розпорядженням селищного голови №229 від 26 червня 2020 року "Про обмеження режиму роботи" та обмежити режим роботи до 22-ї години.
26 Червня, 2020 р., 13:56
Шановні жителі Смизької об’єднаної територіальної громади!
26 Червня, 2020 р., 13:48
В області реалізується Програма розвитку малого і середнього підприємництва на 2018 - 2020 роки. В рамках програми відновлено механізм часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків, які надаються на реалізацію проектів малого і середнього підприємництва. У 2019 році з обласного бюджету відшкодовано 729,4 тис. грн. для 23 суб’єктів малого і середнього підприємництва. Це проекти у сфері сільського господарства, деревообробки, виробництва будівельних матеріалів, іграшок, транспортних послуг, торгівлі та харчової промисловості. На 2020 рік для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків в обласному бюджеті передбачено 1 млн. грн. На даний час оголошено конкурсний відбір проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва для отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків. Прийом документів для участі у конкурсному відборі триватиме до ЗО червня 2020 року.
26 Червня, 2020 р., 08:11
З квітня цього року в Смизькій громаді почала діяти  поліцейська станція Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області в рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади в Рівненській області”.
25 Червня, 2020 р., 15:39
На ньому серед ряду  питань порядку денного було заслухано звіт начальника пожежної частини Смизької селищної ради Нагалки П.І. щодо стану пожежної безпеки та підготовки підприємств, установ та організацій селищної ради до пожежо-небезпечного періоду 2020 р., а також звіт спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Номеровської І. М. щодо закінчення опалювального сезону 2019-2020 р. та підготовки до підприємств, установ та організацій селищної ради до опалювального сезону 2020-2021 р. Перед членами виконкому прозвітував старший дільничний офіцер поліції Приступа В. І. щодо забезпечення законності та правопорядку на території Смизької селищної ради. Також було прийняте рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування, демобілізованим військовослужбовцям, які брали безпосередню участь в АТО, особам з інвалідністю І-ІІ групи та на поховання, згідно отриманих заяв.
25 Червня, 2020 р., 14:53
На нараді з працівниками комунального закладу "Центр культури та дозвілля" Смизької селищної ради обговорювали проблеми клубних установ громади. Зокрема, говорили про стан будівель клубів та погіршення стану покрівлі в клубі с. Студянка та с. Мартинівка.
25 Червня, 2020 р., 10:45
Детально з правилами проведення ЗНО можна ознайомитись нижче????
25 Червня, 2020 р., 09:44
Згідно розпорядження керівника робіт з ліквідаціїнаслідків надзвичайної ситуації Дубенської РДА №8 від 22.06.2020 р. "Про забезпечення виконання Постанов Головного державного санітарного лікаря України", просимо суб'єктів господарювання, які знаходяться на території Смизької ОТГ ознайомитися та дотримуватися виконання Постанов Головного державного санітарного лікаря України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь