НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

23 Червня, 2021 р., 15:45
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що відповідно до норм чинного законодавства  платники податку на доходи фізичних осіб, які здійснюють страхові платежі,  можуть скористатися правом на податкову знижку за наслідками 2020 року.
23 Червня, 2021 р., 15:43
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що абзацом восьмим п. 5 розд. ІІІ Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20.04.2015 № 449 визначено, що нарахування роботодавцями – підприємствами, установами і організаціями, фізичними особами – підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, в яких працюють особи з інвалідністю, єдиний внесок нараховується у розмірі 8,41 відс. з дати встановлення групи інвалідності, але не раніше отримання завіреної копії довідки до акта огляду в медико-соціальній експертній комісії та закінчується датою припинення інвалідності.
23 Червня, 2021 р., 15:42
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що станом на 01.06.2021 року на Рівненщині зареєстровано 101 платник рентної плати за використання лісових ресурсів. Такими платниками за користування лісовими ресурсами Рівненщини до зведеного бюджету сплачено 59,2 млн грн, що більше надходжень аналогічного періоду минулого року на 3,8 млн гривень. Зокрема, лісокористувачі області поповнили місцеву скарбницю та 46,6  млн грн  та 12,6 млн грн надійшло до державного бюджету. 
22 Червня, 2021 р., 15:11
В ГУ ДПС у Рівненській області нагадують суб’єктам господарювання, що правові відносини у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або ПРРО регулюються Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон).
22 Червня, 2021 р., 15:08
Чи можливо за підсумками 2020 року скористатися правом на податкову  знижку за витратами, здійсненими на оплату послуг з лікування на підставі п.п. 166.3.4 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України? 
22 Червня, 2021 р., 15:06
Як повідомив начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, податковою службою Рівненщини проводиться активна роз’яснювальна робота з платниками податків та органами місцевого самоврядування щодо дотриманням вимог чинного законодавства у частині оформлення та використання земельних ділянок, в тому числі сільськогосподарського призначення (паїв), з метою сплати земельного податку до бюджетів громад.
22 Червня, 2021 р., 08:29
«Повноцінне працевлаштування людей з інвалідністю на гідно оплачувані робочі місця є одним з головних наших завдань», – заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації нового пілотного проекту «Працюй вільно», покликаного полегшити працевлаштування людям з інвалідністю.
22 Червня, 2021 р., 08:26
Міністерство соціальної політики України розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю. Про це повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна під час презентації нового пілотного проекту «Працюй вільно».
18 Червня, 2021 р., 16:39
Головне управління ДПС у Рівненській  області нагадує, що громадяни та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність мають сплатити зобов’язання, визначені у податковій декларації про майновий стан і доходи, до 02 серпня 2021 року.
18 Червня, 2021 р., 16:38
За п’ять місяців поточного року підприємства Рівненської області  перерахували до зведеного бюджету 388,4 млн гривень податку на прибуток, що на 93 млн грн перевищує  надходження відповідного періоду минулого року. До державного бюджету надійшло 349,4 млн грн податку на прибуток, а місцеві бюджети отримали – 39,0 млн гривень. Про це повідомив начальник податкової служби області Віталій Чуй.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь