НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

27 Липня, 2021 р., 13:25
За повідомленням  Рівненського обласного центру з гідрометеорології,  сьогодні 27 липня, в другій половині дня очікується значний дощ, грози,  місцями град та шквали 15 – 20 м/с  (I рівень небезпечності,  жовтий).
27 Липня, 2021 р., 11:06
За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 28 липня, грози,  вдень град та шквали 15 – 20 м/с  (I рівень небезпечності,  жовтий).
27 Липня, 2021 р., 09:49
За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру,  27 липня у західних областях грози, вдень подекуди град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).
26 Липня, 2021 р., 16:48
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, що послуги Інформаційно-довідкового департаменту ДПС – це зручний формат отримання інформації від податкової служби.
26 Липня, 2021 р., 16:42
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» № 1539-ІХ, ухвалений парламентом України 15 червня 2021 року з ініціативи Глави держави.
26 Липня, 2021 р., 11:27
У літній період не зайвим буде нагадати українцям та їхнім роботодавцям, які види щорічної відпустки передбачені українським законодавством, їх тривалість і умови надання.
23 Липня, 2021 р., 16:53
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу громадян, що ДПС реалізовано електронний сервіс, який дозволяє покупцям товарів (послуг) здійснювати пошук і перегляд фіскального касового чека, який формується як традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електронним фіскальним чеком, створеним новими ПРРО.
23 Липня, 2021 р., 16:51
Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області, плата за землю посідає третє місце за обсягами надходжень до місцевих бюджетів краю. За перше півріччя поточного року надходження земельного податку становить 242 млн гривень. Ріст надходжень в порівнянні із минулим роком складає 42 млн гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь