НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

30 Червня, 2021 р., 16:26
Днями в  Головному управлінні ДПС у Рівненській області проведено сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» з  начальником управління податкового адміністрування фізичних осіб Людмилою Кончук, яка відповідала на питання щодо оподаткування доходів фізичних осіб та сплати майнових податків.
30 Червня, 2021 р., 16:24
Як повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній, за п’ять місяців    поточного року державні унітарні підприємства та їх об’єднання, а також господарські товариства у статутних капіталах яких є частка держави, сплатили до зведеного бюджету 19,4 млн грн частини чистого прибутку, що на 10,4 млн грн перевищує надходження аналогічного періоду минулого року. Всього на обліку в податковій службі області перебуває 78 таких підприємств.
30 Червня, 2021 р., 14:47
За повідомленням Українського гідрометеорологічного  центру,    1 липня в Україні, крім сходу та південного сходу, грози, вдень подекуди град та шквали 15-20 м/с, в західній частині місцями значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий).
30 Червня, 2021 р., 13:04
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
30 Червня, 2021 р., 08:10
Акціонерне товариство «Укртелеком» висловлює Вам глибоку повагу та звертається з наступним.
29 Червня, 2021 р., 16:35
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу громадян, що вимогами ст.70 Податкового кодексу України визначено, що фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки або повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті).
29 Червня, 2021 р., 16:33
За 5 місяців 2021 року до місцевих бюджетів Рівненської області  власники елітних авто сплатили 839 тис грн транспортного податку. Зокрема, власники автомобілів – юридичні особи сплатили 577 тис гривень, фізичні особи, відповідно, 262 тис  гривень.  
28 Червня, 2021 р., 06:00
Прийміть найщиріші вітання з визначним державним святом – Днем Конституції України!
24 Червня, 2021 р., 16:33
Соціальні мережі — зручний інструмент комунікації з податковими органами
24 Червня, 2021 р., 16:28
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків на те, що процедура звірки інформації по сплаті податків і зборів надає можливість платникам переконатись у відсутності заборгованості перед бюджетом, а у разі її наявності – запобігти подальшому накопиченню, вчасно сплативши борг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь