НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

07 Липня, 2021 р., 10:45
Що знищує українські ліси сьогодні? Незаконні та неконтрольовані вирубки, корупція, лісова мафія, недосконалі законодавчі механізми, брак повноважень та фінансування в екологічної інспекції... Сьогодні головним власником та розпорядником лісів є держава. А ЧИ ЗМІНИЛОСЯ БИ ЩОСЬ, якби новими власниками стали громади? В яку сторону, і як би вартувало зробити цю передачу коректно?
06 Липня, 2021 р., 16:07
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що згідно з п. 177.2 ст. 177 Податкового кодексу України об’єктом оподаткування є чистий оподатковуваний дохід, тобто різниця між загальним оподатковуваним доходом (виручка у грошовій та негрошовій формі) і документально підтвердженими витратами, пов’язаними з господарською діяльністю  фізичної особи – підприємця.
06 Липня, 2021 р., 16:04
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що відповідно до п.п. 169.1 ст. 169 розд. IV Податкового кодексу України, платник податку має право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного від одного роботодавця у вигляді заробітної плати, на суму податкової соціальної пільги.
06 Липня, 2021 р., 16:02
За перше півріччя  2021 року суб’єктам  господарювання, які   заявили бюджетне відшкодування з податку на додану вартість, на розрахунковий рахунок повернуто 790,4  млн гривень, - про це повідомив керівник  податкового служби   області Віталій Чуй.
05 Липня, 2021 р., 09:23
За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології, 05 липня, на території області протягом доби очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с, вдень місцями град. Вночі та вранці туман 200-500м.           (I рівень небезпечності, жовтий).
02 Липня, 2021 р., 10:09
З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.
02 Липня, 2021 р., 08:14
До Центрів обслуговування платників досить часто звертаються громадяни з питанням щодо можливості скористатися правом на податкову знижку. Певні нюанси виникають вже під час підготовки відповідних документів, які потрібно подати до контролюючих органів разом з декларацією про майновий стан і доходи.  Як зауважила начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Людмила Кончук, одним з основних питань, які задають декларанти, є питання чи мають вони право включити до податкової знижки понесені витрати, у разі відсутності договору про навчання.
02 Липня, 2021 р., 08:12
Як зазначили в Головному управління ДПС у Рівненській області, за шість місяців  2021 року загальна сума платежів, перерахованих до зведеного бюджету платниками податків Рівненщини, склала більше 5 млрд 717  мільйонів гривень. За словами начальника податкової служби області Віталія Чуя, минулорічний показник січня-червня  перевищено на 1 242,3 мільйона гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь