НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

20 Жовтня, 2020 р., 12:18
 Відповідно до законів України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про житлово-комунальні послуги”, постанови Кабінету  Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, вчора було підписане розпорядження №321 "Про початок опалювального сезону".
19 Жовтня, 2020 р., 13:15
На Рівненщини відбувся  Форум менеджерів культури з ОТГ Рівненської області, в рамках реалізації проєкту   «Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини»  за підтримки Українського культурного фонду.
16 Жовтня, 2020 р., 21:25
Чи можуть існувати права людини без відповідальності людини? В сучасних реаліях світової економічної кризи та пандемії слово «відповідальність» набуває важливішого значення. Окрім адміністративної чи кримінальної відповідальності, ми починаємо розуміти відповідальність як добровільний обов’язок, responsibility на всіх рівнях — перед собою та світом, свідомий вибір власної життєвої позиції та стиль життя, здатний творити позитивні зміни.
15 Жовтня, 2020 р., 16:13
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
14 Жовтня, 2020 р., 16:10
Шановні воїни, ветерани війни і військової служби, учасники визвольних змагань українського народу, захисники рідної землі! 
12 Жовтня, 2020 р., 13:56
Вчора, в урочищі «Заброддя», на межі Рівненської та Тернопольської областей відбулися поминальні заходи та освячення відновленої повстанської могили. Могилу воїна УПА Андрія (на жаль прізвище невідоме) віднайшли, облагородили, встановили хрест місцеві краєзнавці з Старої Миколаївки та Смиги на чолі з Анатолієм Василюком, який вже довгий час займається краєзнавчою роботою, що пов’язана з дослідженням історії УПА на наших теренах.
12 Жовтня, 2020 р., 09:22
Проблема безпеки пішохідних переходів  є дуже актуальною.  
11 Жовтня, 2020 р., 16:45
З нагоди відзначення Дня козацтва, Дня захиснтків Вітчизни, Дня Святої Покрови та з метою вшанування пам'яті українських січових стрільців, героїв Майдану, воїнів АТО та всіх захисників України в будинку культури смт Смига відбулися урочистості. На захід були запрошені ветерати російсько-української війни на Сході, родичі та близькі загиблих. Схиляємо голову перед нашими героями, дякуємо за мужність відвагу та подвиг. Ви є гідним прикладом для прийдешніх поколінь.
09 Жовтня, 2020 р., 13:18
Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь