НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

08 Жовтня, 2020 р., 16:39
6 жовтня у Смизькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч зі старшим інспектором ЮП СП Дубенського ВП ГУНПВ Рівненській області Пасічник Ю.В. , з майором поліції Смизької ОТГ - Приступою В. І., старшим лейтенантом поліції - Коханцем Р. Ю. Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути негативні явища, пов’язані з жорстоким поводженням неповнолітніх стосовно однолітків.
08 Жовтня, 2020 р., 11:37
7 жовтня у селі Миньківці відкрилася чергова виставка "Мистецтво одного села", на якій можна познайомитися з вишивками хрестиком, гладдю, бісером майстринь села. Присутні почули історію села Миньківці та чудове виконання жіночим ансамблем українських народних пісень. Запрошуємо жителів та гостей села відвідати виставку та насолодитись перлами народного мистецтва рідного краю.
08 Жовтня, 2020 р., 08:35
З метою попередження та профілактики вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень, поліцейські офіцери Смизької громади проводять профілактичні бесіди із школярами.
07 Жовтня, 2020 р., 16:39
В ході децентралізації спроможні громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Перелік послуг, які можуть надаватися на місцях, постійно розширюється. Очевидно, що і в Смизькій громаді  повинен бути сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) - єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.
07 Жовтня, 2020 р., 15:31
Смизька центральна бібліотека увійшла до переліку бібліотек України, що отримають нові видання згідно Програми поповнення фондів публічних бібліотек у 2020 році.
07 Жовтня, 2020 р., 14:32
У цю неділю у відкритому просторі Смизької музичної школи відбувся форум  "Молодь змінює громаду", де підбивали підсумки діяльності Школи волонтерства "Простір добрих справ".
07 Жовтня, 2020 р., 13:08
З метою покращення ситуації безвідповідального та жорстокого ставлення до тварин 5-6 жовтня 2020 року, учні Студянського ліцею та Смизької загальноосвітньої школи долучитись до «ІІІ Всеукраїнського уроку доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, який організовує Благодійний фонд «Щаслива лапа». Класними керівниками було проведено виховні години з тем: "Тварини - наші друзі", "Вони потребують нашої любові", «Гуманне ставлення до тварин», «Урок доброти», « Мої домашні улюбленці», « Тварини- брати наші найменші».
07 Жовтня, 2020 р., 10:13
В Україні визначений чіткий алгоритм дій у разі появи симптомів COVID-19. Найперше необхідно зателефонувати своєму сімейному лікарю.
06 Жовтня, 2020 р., 15:22
Звільнення від сплати судового збору за подання позовної заяви (апеляційної та касаційної скарги) в цивільній справі

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь