НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

21 Вересня, 2020 р., 09:24
Комунальний заклад "Центр культури та дозвілля" продовжує організовувати виставки робіт народних умільців. Цього разу свої роботи презентували майстри та майстрині з села Мартинівка. Тут представлені вироби з вишивки - рушники, серветки, подушки, простирадла, вишиванки, різноманітні вироби декоративного мистецтва, давні українські предмети побуту. На відкритті виставки була представлена концертна програма, де усі присутні мали змогу послухати легенди походження села Мартинівка та її назви. Також лунали українські народні пісні у виконанні ансамблю клубу с. Мартинівка "Родина". Виставка буде діяни протягом тижня, тому запрошуємо всіх охочих відвідати та насолодитися мистецтвом народних умільців свого рідного села.
21 Вересня, 2020 р., 08:57
Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує:
20 Вересня, 2020 р., 16:43
Щиро вітаємо усіх, хто пов’язав свою долю з лісом, примноженням та використанням його невичерпних ресурсів, з професійним святом – Днем працівника лісу.
18 Вересня, 2020 р., 16:04
19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання World Cleanup Day. В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.
18 Вересня, 2020 р., 09:16
  Міністерство соціальної політики України запровадило на період карантину інформаційну платформу “Допомога поруч” для визначення та задоволення потреб одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема, діти з інвалідністю.
18 Вересня, 2020 р., 09:11
Вже довгий час серед жителів громади ведуться дискусії щодо незадовільного технічного стану автомобільної  дороги територіального значення Онишківці – Стара Миколаївка. Наразі розробляється  проектно – кошторисна документація на поточний середній ремонт цієї дороги, який буде здійснено в майбутньому.
17 Вересня, 2020 р., 10:29
День рятувальника — свято, яке відзначається в Україні щорічно 17 вересня.
17 Вересня, 2020 р., 08:52
Колектив Смизької ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро дякує первинній професійній спілці працівників ДП "РІВНЕТОРФ" за надання спонсорської допомоги у придбанні нового спортивного інвентарю.
16 Вересня, 2020 р., 13:49
15 вересня почала працювати урядова консультаційна лінія з питань безпеки дітей в Інтернеті за телефоном   1-5-4-5 (далі обрати 3)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь