НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

06 Жовтня, 2020 р., 14:54
Нещодавно з балансу ДКП "Комунальник-Студінка" було передано на баланс Студянського ліцею автобус.  Оскільки цей транспортний засіб знаходиться в неналежному технічному стані, то наразі здійснюється його ремонт.  По завершенню ремонту цей автобус буде здійснювати довіз учнів ліцею.  Для школи дуже важливо мати власний шкільний автобус, адже він призначений не лише для організованого перевезення дітей до  закладу освіти, а також до місць проведення екскурсій, різних навчальних і розважальних заходів.
06 Жовтня, 2020 р., 10:03
В неділю, 11 жовтня 2020 р., о 14.00 в урочищі "Заброддя",  що неподалік села Шепетин, відбудуться поминальні заходи та освячення відновленої повстанської могили. Запрошуємо всіх небайдужих. Телефон для довідок: 066 549 6408.
05 Жовтня, 2020 р., 15:29
До створення муралу долучилися діти, молодь з Смиги та Шепетина, а також представники БУР-осередку  м. Львів. Завдяки цим активним волонтерам та підтримці Будуємо Україну Разом - БУР у місцевому парку на сірому паркані  намалювали частину Декларації Відповідальності Людини Богдана Гаврилишина #BH15. Це - унікальна подія для Рівненської області, адже вперше діти та молодь зобразили ці правила в громадському місці, щоб популяризувати Декларацію у невеличкому селищі.
05 Жовтня, 2020 р., 11:17
Фонд родини Богдана Гаврилишина оголосив набір на програму «Молодь змінить Україну 2020»!
05 Жовтня, 2020 р., 10:47
 Товариством з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Нівелір», яка виконувала поточний ремонт даху Смизького ЗДО,  станом на сьогодні, здійснено поточний ремонт частини даху будинку культури в смт Смига. Попередньо комісією Смизької селищної ради було здійснено огляд (обстеження) вищезазначеного  об’єкта і встановлено, що дах будівлі закладу над приміщенням актового залу протікає. Існуюче покриття покрівлі даху (рубероїд) перебуває в незадовільному технічному стані та повністю зносилось. По залізобетонній плиті перекриття наявні значні поздовжні та поперечні тріщини. У зв’язку з високою руйнацією рубероїдного покриття даху, підвищеною вологістю всередині приміщення, періодичного затікання конструкцій будівлі, всередині будівлі наявний конденсат і цвіль по стінах, руйнується підлога в актовому залі приміщення.
02 Жовтня, 2020 р., 11:00
Дорогі освітяни !
02 Жовтня, 2020 р., 07:52
Щодо аліментів на утримання дружини або чоловіка
01 Жовтня, 2020 р., 16:30
Сьогодні, 01 жовтня 2020 року, в Дубенській міськрайонній філії Рівненського обласного центру зайнятості триває семінар- тренінг "Протидія гендерно зумовленому насильству, допомога постраждалим". Освітяни, психологи , фахівці соціальної сфери, служби у справах дітей та інші представниці дотичних до проблеми домашнього насильства структур з Смизької, Привільненської та Тараканівської ОТГ вивчають та презентують новели законодавства, порядок взаємодії у випадках вчинення насильства , приймають участь у "Оксфордських дебатах" щодо подолання суспільних стереотипів, діляться власним досвідом та напрацьовують алгоритм взаємодії у випадках реагування на насильство, в тому числі стосовно дітей.
01 Жовтня, 2020 р., 11:03
У день професійного свята теплі слова привітань та побажань отримали бібліотекарі від керівництва Смизької ОТГ- Польової Нелі Богданівни, секретаря Смизької селищної ради та Федорова Олександра Мефодійовича, заступника селищного голови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь