НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

04 Липня, 2020 р., 16:04
Вітаємо поліцейських офіцерів Смизької громади Приступу Віктора та Коханця Романа з професійним святом.
03 Липня, 2020 р., 08:53
На виконання листа Рівненської обласної державної адміністрації №вих-5393/0/01-24/20 від 01.07 2020 щодо доведення до відома суб'єктів господарювання постанов Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 №17, від 09.05.2020 №18 (зі змінами), від 09.05.2020 №20 та від 06.06.2020 №24, Смизька селищна рада просить суб'єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Смизької ОТГ, ознайомитися з вищезазначеними Постановами за посиланням https://moz.gov.ua/golovnij-derzhavnij-sanitarnij-likar-ukr… та дотримуватися їх виконання.
01 Липня, 2020 р., 14:34
Прагнемо створити якісні умови мешканцям Смизької ОТГ для отримання найбільш затребуваних адміністративних послуг,  саме тому розвиваємося і налагоджуємо мости співпраці. Нещодавно відбулася інформативна зустріч з колегами із Шацька  щодо обміну досвідом у сфері надання адміністративних послуг. Дізналися багато інформації по створенню ЦНАПу, а також по покращенню надання адміністративних послуг. Сподіваємося, що ця зустріч стане початком плідної співпраці між нашими громадами.
01 Липня, 2020 р., 14:32
Сьогодні відбулася нарада начальника відділ правового та організаційно-кадрового забезпечення Кульмич М.А, спеціаліста (фахівця з публічних закупівель) Манжули Л. М з бухгалтерами закладів освіти Смизької селищної ради. Обговорювали новий Закон України "Про публічні закупівлі", особливості проведення спрощених закупівель та питання відповідальності за порушення законодавства в сфері публічних закупівель.
01 Липня, 2020 р., 11:09
Розпочали роботу консультативні лінії Міністерство освіти і науки України та приймальня громадян щодо вступної кампанії 2020. Вони працюватимуть до 15 вересня включно.
01 Липня, 2020 р., 10:31
Дубенське управління ГУДПС в Рівненській області повідомляє, що вдповідно до п. 9.15 Закону №592, несплачені станом на день набрання чинності Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо усунення дискримінації за колом платників" суми недоїмки по єдиному внеску підлягають списанню за заявою платника та у порядку, з урахуванням особливостей, визначених цим законом.
30 Червня, 2020 р., 15:42
Серед ряду питань порядку денного було затверджено: 1. Положення про проведення конкурсу на створення офіційної символіки Смизької селищної ради (герб, прапор, гімн). 2. Контракт з керівником Смизької пожежної команди Нагалкою П.І. строком на 5 років. 3. Контракт з директором КП "Комунальник" Загороднім П. П. строком на 1 рік. 4. Контракт з директором Березької гімназії Хамедюк Н. С. строком на 6 років. 5. Контракт з директором Смизької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Лущан С. С. строком на 6 років. Також було прийнято рішення про оптимізацію кількості соціальних робітників, працівників Дубенського районного територіального центру соціального обслуговування з 12 до 6 працівників. Згідно ст. 56 Державні гарантії здобувачам освіти ЗУ "Про освіту", було прийнято рішення про харчування дітей пільгових категорій 1- 11 класів (раніше було 1-4 кл.): -дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; -дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах (групах); -дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь