НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

23 Липня, 2020 р., 13:30
Запрошуємо взяти участь в 4 турі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області
23 Липня, 2020 р., 10:04
Материнство є найвищим покликанням жінки. Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Виростити одну дитину — непросто, а що казати про матерів, які народили і виховали п’ять і більше дітей… Вітаємо мешканку села Берег Ларису Ящур з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня». Дякуємо за вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю. Тож бажаємо Вашій родині радості, достатку, тепла! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили та виховали!
23 Липня, 2020 р., 10:01
???? 21 липня у Білокриницька сільська рада відбувся перший захід проєкту “Підвищення рівня безпеки населення в ОТГ Рівненської області шляхом утворення місцевих (добровільних) підрозділів пожежної охорони та запровадження навчального проєкту «Безпековий простір», що став переможцем щорічного обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад.
22 Липня, 2020 р., 14:58
21 липня 2020 року розпочалось навчання поліцейських офіцерів громад Рівненщини на тренінгу «Законодавчі основи та практичні аспекти реагування поліцейського офіцера громади на випадки домашнього насильства ». Мета навчання – налагодити максимально ефективну взаємодію у реагуванні на випадки домашнього насильства та насильства за ознакою статі на рівні об'єднаних територіальних громад Рівненщини. До заходу приєднались фахівці системи БПД Рівненщини. Зокрема, начальник Рівненського бюро правової допомоги Ілона Куль розповіла про роль центрів безоплатної правової допомоги у захисті прав потерпілих від домашнього насильства, навівши приклади судової практики. Старший інспектор з особливих доручень УПД ГУНПУ в Рівненській області Олег Шандрук ознайомив присутніх з поточною ситуацією в області щодо застосування адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства. Завтра - наступний тренінг. Захід проведено фахівцями ГО "Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка" в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт Україна за підтримки Уряду Канади.
22 Липня, 2020 р., 10:02
Сьогодні відбулася бесіда з священнослужителями смт Смига щодо організації благоустрою селищного кладовища.
21 Липня, 2020 р., 13:34
Влітку завжди зростає кількість випадків харчових токсикоінфекцій. Спека, а також порушення умов приготування та зберігання їжі сприяє їх виникненню.  Ботулізм – це харчове отруєння, яке може призвести до тяжких наслідків. Водночас, ботулізму у більшості випадків можна уникнути, дотримуючись простих харчових правил. ЩО ТАКЕ БОТУЛІЗМ Ботулізм – це харчове отруєння, зумовлена споживанням продуктів, в яких накопичилися ботулотоксини.
21 Липня, 2020 р., 10:43
Стаття 158 Земельного кодексу України надає вичерпний перелік органів, що вирішують земельні спори, зокрема:
20 Липня, 2020 р., 14:48
В Смизьку селищну раду надійшло повідомлення від жителів смт Смига, що невідомі викинули цілу вантажівку сміття в лісосмугу неподалік селища. Поліцейський офіцер громади Коханець Р. Ю. виїхав на місце здійснення правопорушення. Вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився житель смт Смига, власник вантажного автомобіля, яким перевозилось сміття. Згідно татті 152. "Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів" Адміністративного кодексу України, складено відповідний протокол адміністративного правопорушення. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь