НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

16 Липня, 2020 р., 14:00
16 липня 1990 року Верховна Рада УРСР ухвалила державно-правовий акт – Декларацію про державний суверенітет України, покликаний гарантувати національні інтереси народу України. Державотворчий акт складався з 10 розділів, в яких детально окреслювались основи державного, політичного та економічного ладу України.
16 Липня, 2020 р., 13:59
Вітаємо працівників відділу фінансового обліку, звітності Смизької селищної ради та всіх причетних з професійним святом. Сьогодні, 16 липня, всі бухгалтери в Україні відзначають своє професійне свято – День бухгалтера. Саме цього дня у 1999 році Верховна Рада ухвалила закон "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".
16 Липня, 2020 р., 09:27
Вчора на стадіоні "Меблевик" у смт Смига, відбувся матч 1/2 Кубка України серед аматорів між командами ФК "Одек" (смт.Оржів, Рівненська обл) - ФК "Олімпія" (Савинці, Полтавська обл.). Гра відбулась за всіма нормами карантину, без уболівальників. Нашим землякам з футбольного клубу "Одек" бажаємо успіхів, а гостей з Полтавської області, футболістів ФК "Олімпія" вітаємо з перемогою.
14 Липня, 2020 р., 16:15
Сьогодні були підтверджені негативні результати тестування у жителів нашої громади, які раніше хворіли на COVID-19. Таким чином на даний час хворих на цю недугу у нашій громаді немає. Проте, не дивлячись на втішні новини, не забуваймо, що карантин продовжує діяти, його умов потрібно дотримуватись, аби всі й надалі залишалися здоровими.
10 Липня, 2020 р., 15:31
З метою попередження нещасних випадків, пошкодженню будівель індивідуальних домогосподарств, будівель комунальних установ та закладів підприємницької діяльності у разі негоди, Смизька селищна рада здійснює обрізку аварійних дерев, насаджень, які мають пошкодження та можуть становити небезпеку, а також тих, які знаходяться у безпосередній близкості до ліній електропередач.
10 Липня, 2020 р., 08:46
Нещодавно відбувся перший навчальний вебінар для учасників Школи волонтерства "Простір добрих справ". Молодь Смиизької громади мала нагоду більше дізнатися про суть волонтерства, його принципи та цінності, зрозуміти засади волонтерсьвого руху та згадати видатних волонтерів різних часів.
07 Липня, 2020 р., 09:34
9 липня 2020 р. 0 10.00 Смизька центральна бібліотека візьме участь та поділиться досвідом на онлайн-круглого столу «Промоція читання та реалізація кроссекторальних літературних проєктів у бібліотеках області", організаторами якого є Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека та ГО "Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації". Свій успішний досвід роботи презентуватиме провідний бібліотекар бібліотеки-філії с.Студянка Валентина Кузьмич. Долучитися до заходу можна за посиланням?????? Посилання :https://meet.lync.com/ounbrivne/rounb/95YTYT
06 Липня, 2020 р., 16:12
Українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України, триває до 31 липня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь