НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

29 Липня, 2020 р., 12:09
Завантаження через Play Market або App Store 
28 Липня, 2020 р., 13:12
Досить часто трапляється, що особам, які не досягли повнолітнього віку, тобто 18 років, доводиться самостійно заробляти собі «на шматок хліба». Трудовим законодавством така можливість передбачена. Тому детальніше розглянемо, про які пільги та гарантії має знати роботодавець та сама неповнолітня особа при працевлаштуванні.
28 Липня, 2020 р., 10:02
Смизька громада об’єдналася ще в 2016 році, до її складу увійшло три ради: Смизька, Шепетинська та Берегівська. І хоча ми як об’єднана територіальна  громада існуємо вже чотири роки, проте є ще дуже багато людей, які не мають загальної картинки про те як влаштоване місцеве самоврядування, хто за що відповідає та які має повноваження. Тому започатковуємо такий інформаційно-просвітницький проєкт, де і будемо розповідати про основні особливості місцевого самоврядування. А саме,  про територіальну громаду як базову адміністративну одиницю, виконавчі органи рад, селищного голову, секретаря, депутатів, старост, органи самоорганізації населення, форми безпосередньої участі громадян у вирішенні питань місцевого згачення та ін. Звісно, у підборі інформації будемо користуватися законодавством України, а саме Законом України «Про місцеве самоврядування», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» та ін.
28 Липня, 2020 р., 09:19
Православні віряни 28 липня відзначають День хрещення Київської Русі - України і водночас вшановують пам’ять рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Русі.  У цьому році в Україні відзначають 1032-ту річницю Хрещення Київської Русі.
27 Липня, 2020 р., 15:45
Теоретичні заняття для дільничних офіцерів поліції, які обслуговують території ОТГ Рівненщини відбулися у Головному управлінні Національної поліції області вчора, 24 липня.
27 Липня, 2020 р., 10:15
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
24 Липня, 2020 р., 14:27
Згідно інформації Фонду "Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу", сформовано черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України.
24 Липня, 2020 р., 12:15
Головний лікар КНП «Смизький ЦПМСД» Потоцький Олександр звертається до мешканців громади:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь