НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

27 Серпня, 2020 р., 09:05
Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує:
25 Серпня, 2020 р., 10:58
19 вересня 2020 року Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».
25 Серпня, 2020 р., 08:21
З 1 вересня 2020 року заплановано проведення інспекційної кампанії, під час якої будуть здійснюватися заходи державного контролю за дотриманням законодавства про працю з питань виявлення неоформлених трудових відносин. 
24 Серпня, 2020 р., 18:25
Сьогодні  в День Незалежності України в смт Смига зібрались жителі селища аби у спільному молебні помолитись за Україну та її щасливе майбутнє. Секретар селищної ради Польова Н. Б., заступник селищного голови Федоров О. М. разом з головою Дубенської РДА Іщуком В. С. та керівником ДП «Рівнеторф» Ващуком С. В., поклали квіти біля меморіальної дошки, на могилі загиблого односельчанина, учасника російсько-української війни, героя рідного краю Сергія Кочетова та біля пам'ятника  Героям Небесної Сотні.
23 Серпня, 2020 р., 10:57
Сердечно вітаю Вас з Днем Державного Прапора України.
21 Серпня, 2020 р., 08:17
Рівненська область має вже 5 "червоних" зон, 6 - "помаранчевих", 8 - "жовтих" зон.
20 Серпня, 2020 р., 15:46
В травні 2015 року, в Україні набув чинності пакет законів про декомунізацію: комунізм прирівняли до нацизму, було ухвалено рішення розсекретити архіви КДБ, перейменувати населені пункти, віддати належне ветеранам повстанської та народної армії, а також прибрати комуністичних ідолів із міст і селищ. На цьому тижні вдалося завершити процес декомунізації радянської символіки на спорудах в с. Берег. Через певні труднощі, а саме висонті роботи, на жаль, не вдалося зробити це раніше.
20 Серпня, 2020 р., 10:52
Нещодавно в селищну раду надійшла скарга від жителів смт Смига щодо використання  невідомими піротехнічних засобів після 22:00. Як повідомляють наші поліцейські офіцери, порушником виявився житель Тернопільської області. Ведуться необхідні дії для притягнення його до відповідальності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь