НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

07 Вересня, 2020 р., 14:00
Пам’ятник знаходиться  на подвір'ї Старомиколаївської загальноосвітньої школи. Встановили флагштоки та вивісити стяги місцеві краєзнавці-патріоти.  Наші земляки, Анатолій Василюк та його найближчі однодумці і колеги - Міщук Віталій, Гавронський Олександр та Левков Юрій- вже довгий час займаються краєзнавчою  роботою. Вони досліджують історію УПА, збирають свідчення очевидців та учасників історичних подій, відновлюють могили упівців, а також працюють в архівах СБУ, збираючи історичні факти, що стосуються минулого Української повстанської армії.
07 Вересня, 2020 р., 08:55
Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує:
06 Вересня, 2020 р., 11:49
Шановні підприємці Смизької громади!
04 Вересня, 2020 р., 21:03
Поліцейський офіцер Смизької громади  Коханець Роман Юрійович долучився до проведення тижня безпеки дорожнього руху в Смизькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст.
04 Вересня, 2020 р., 14:07
 Смизька селищна рада уклала два договори на фінансування проведення інженерних вишукувальних робіт на загальну суму 98,038 тис. грн., що включать в себе геологічні вишукування та топографо-геодезичну зйомку автомобільної дороги територіального значення Т-18-22 Онишківці – Стара Миколаївка.
04 Вересня, 2020 р., 09:26
Цілодобовии? оперативнии? штаб протидіі? коронавірусу при Рівненськіи? ОДА інформує:
04 Вересня, 2020 р., 08:48
Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» Смизької селищної ради започаткував проект зі створення виставок  виробів народних умільців під назвою «Мистецтво одного села». Такі виставки будуть організовані всіма клубними установами громади і мають на меті популяризувати українське національне народне мистецтво, мотивувати народних умільців продовжувати справу розвитку мистецтва свого села та передавати свій досвід молоді.
03 Вересня, 2020 р., 16:56
     Питання оптимізації соціальних робітників нашої громади почало озвучуватися після створення Смизької ОТГ на сесіях селищної ради в зв’язку з тим, що ОТГ повинна утримувати надавачів соціальних послуг за кошти місцевого бюджету, оскільки надання субвенції з державного бюджету не передбачено. З 2016 року субвенція на зарплату соціальних робітників, які є працівниками Дубенського районного територіального соціального обслуговування(надання соціальних послуг), надавалась поквартально, з затримками.
03 Вересня, 2020 р., 13:28
Підводимо підсумки за перший місяць спільної ініціативи органу місцевого самоврядування, релігійних громад, бібліотек та громадськості щодо благоустрою кладовища в смт Смига.
03 Вересня, 2020 р., 08:57
Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь