НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

19 Серпня, 2020 р., 11:33
Однією із сфер діяльності Смизької центральної бібліотеки є інформування населення. Завдяки участі в попередні роки в проекті "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" до бібліотек нашої громади надійшли інформаційні матеріали, що стосуються реформи децентралізації. Запрошуємо відвідати наші бібліотеки та ознайомитися з інформаційними буклетами, в котрих Ви знайдете відповіді на усі питання щодо структури та повноваження органів та посадових осіб ОТГ, особливостіей функціонування громади, інструментів участі жителів в житті громади та багато іншого.
19 Серпня, 2020 р., 10:24
Виконавчий комітет (далі – виконком) може розглядати і вирішувати питання, що віднесені Законом №280/97-ВР (статті 27-39) до відання виконавчих органів влади. Нагадаю, що повноваження виконавчих органів поділяються на два види:
18 Серпня, 2020 р., 10:52
Дві доби поспіль в Рівненській області зафіксовано більше сотні випадків захворювання на COVID-19.
17 Серпня, 2020 р., 11:06
В Смизькій громаді діє Школа волонтерства "Простір добрих справ", учасниками якої стала молодь нашої громади.  Учасники Школи вже пройшли он-лайн навчання з волонтерства, лідерства, командної роботи та проектного менеджменту та багато говорять про проблеми населених пунктів, де вони проживають, а також думають як їх можна вирішити. 
17 Серпня, 2020 р., 09:00
Їх переважно визначено Законом №280/97-ВР (частина 4 статті 42), який передбачив, що голова:
14 Серпня, 2020 р., 17:29
В рамках Школи волонтерства "Простір добрих справ", що реалізовується громадською організацією "Інтонація ЗМІН",  в Шепетині продовжує діяти креативна студія "З творчістю на "ти".
13 Серпня, 2020 р., 10:11
 Дехто розглядає депутатів виключно як осіб, які мають право направляти депутатські звернення та депутатські запити, а також бути вхожими на законних підставах до владних кабінетів, де вирішуються важливі питання. Дійсно, депутати періодично відвідують різні компетентні органи, звертаються до їхніх посадових осіб з усілякими проханнями та клопотаннями. Однак повноваження депутата - це не лише можливість здійснювати законний тиск на відповідних суб’єктів владних повноважень для ухвалення ними того чи іншого рішення. Для представлення інтересів виборців депутат у своєму арсеналі має такий обсяг повноважень, реалізація яких дозволяє йому не тільки привертати увагу громадськості важливістю тих чи інших питань, а перш за все, знаходити оптимальні шляхи їх вирішення та приймати необхідні рішення. Для цього депутату, зокрема надано такі повноваження:
11 Серпня, 2020 р., 16:08
ГО "РОВ УБА" рада оголосити результати конкункурсу "Краща сільська бібліотека".  Огляд-конкурс проводиться серед сільських бібліотек Рівненської області. Цьогоріч конкурс запропонував дві пріоритетні теми, які розкривають досвід публічних бібліотек у напрямку організації сучасного бібліотечного середовища та промоції читання. Учасниками стали сільських філії централізованих систем Володимирецького, Зарічненського, Корецького, Костопільського, Сарненського, Рокитнівського районів, Бугринської, Смизької об'єднаних громад.
10 Серпня, 2020 р., 17:52
Сьогодні, 10 серпня, стартує онлайн велоквест #ВсеБудеВелосипедно, який втілює активна молодь ГО «Центр ініціатив «Віадук» за підтримки Управління молоді та спорту Рівненської ОДА. Він триватиме протягом 2 місяців (серпень та вересень).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь